“Negru era un mingicar”

Considerat în perioada junioratului unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti suceveni, Mircea Negru, nu a reuşit să pătrundă în fotbalul mare. “Era un mingicar” şi i-a fost greu să ţină ritmul pe teren mare”, explică primul său antrenor, Cornel Dîrman.

Prin mâinile antrenorului Cornel Dîrman au trecut în decursul anilor jucători ca Lucian Goian, Florin Apetri, Andrei Roheţki şi Mircea Negru. Despre ultimul dintre aceştia, Cornel Dîrman afirmă că a fost unul dintre cei mai buni copii pe care i-a pregătit.

“Mircea Negru a fost un talent cum nu prea am mai văzut. Asta a durat însă numai în sală. În momentul în care a intrat pe teren mare nu a mai putut ţine ritmul. Era un mingicar”, îşi aminteşte Cornel Dîrman.

Fostul jucător al echipei CSM Suceava din anii 80 pariază acum pe copiii nascuţi în 2000, pe care îi pregăteşte la Sporting.

“A apărut acum un copil foarte bun la grupa de 2000. Nu vreau să îi dau numele, majoritatea jucătorilor de acolo sunt talentaţi, dar acesta nu va ajunge la o echipă mare doar dacă nu va vrea.”, a spus Cornel Dîrman.

Remarcaţii grupei 2000 de la Sporting, la ultima ediţie a Cupei Moş Crăciun, au fost Alex Longher şi Cosmin Tucaliuc. Primul a ieşit golgheter, iar al doilea a primit titlul de cel mai tehnic jucător.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *