Negrii, primii la Memorial

Sala Liceului cu Program Sportiv a gazduit sambata trecuta prima editie a Memorialului “Lilioara Gramada”. Astfel, aproximativ 40 de cavaleri ai fluierului din judet au tinut sa-i aduca un omagiu celei care timp de aproape doi ani si jumatate a ocupat functia de presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri. Dupa circa trei ore de fotbal, trofeul a ajuns in posesia gruparii Negrii din Suceava, trupa condusa de Ghita Ignatescu si Vasile Tacu ocupand primul loc in clasament dupa ce s-a impus in finala, scor 4-1, in fata echipei Stranierii Falticeni, condusa de Marcel Irimie. Podiumul a fost completat de formatia Cavalerii Fluierului, condusa de Ovidiu Vranau si Andrei Itco. Locurile 4 si 5 au fost ocupate de echipele Ursii si International.

Castigatorea primei editii a Memorialului “Lilioara Gramada” a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Vasile Tacu – Ghita Ignatescu (cpt), Sergiu Ciubotaru, Dumitru Turca, Serban Calinescu si Sebastian Paduraru.

La final, organizatorii au tinut sa ofere si cateva premii individuale: Dumitru Turca a castigat titlul de golgheter, cu sase goluri, Sergiu Ciubotaru a fost declarat cel mai bun jucator al turneului, Vasile Tacu a primit titlul de cel mai bun portar, Andrei Conduneanu a fost ales cel mai tehnic jucator, in vreme ce Marius Suhan a primit o diploma de excelenta si o agenda de observator cu ocazia retragerii din arbitraj.

Prezent la teren din postura inedita de arbitru, Ciprian Anton a premiat cel mai promitator arbitru din judet cu o cupa separata, trofeul ajungand in posesia lui Andrei Itco. In replica, organizatorii l-au premiat pe managerul Sportingului cu titlul de cel mai onest arbitru. Pe langa Ciprian Anton, la cealalta tusa a terenului, arbitrajul a fost asigurat de Gica Boghean si Dumitru Antoniu – actualul presedinte al CJA.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Negrii, primii la Memorial"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*