Necunoscutii din Breaza

Pentru prima data de cand ocupa functia de antrenor al Cetatii, Ioan Radu a marturisit ca nu stie nimic despre urmatorul adversar. Tehnicianul sucevean a afirmat ca nu a vazut pana acum niciun meci al celor de la Tricolorul Breaza.

“Efectiv, pentru mine este o echipa necunoscuta, inca nu am avut ocazia sa ii vad in vreun meci. Necunoscuta ca joc, necunoscuta ca si nume. Cu exceptia lui Liuba, care a jucat anul trecut la Stiinta, in rest nu am auzit nimic despre ceilalti. Asta nu inseamna insa ca jucatorii respectivi nu au valoare. Un singur lucru ar trebui sa ne puna in garda si sa ne dea de gandit, ca Breaza este o echipa care a castigat la Tulcea”, a declarat Ioan Radu.

Obligati sa castige toate punctele puse in joc, sucevenii trebuie neaparat sa inscrie in meciul de sambata. Antrenorul Ioan Radu a anuntat ca pana la meciul cu Tricolorul Breaza va incerca sa remedieze problemele de la finalizare pe care jucatorii sai le-au acuzat cu preponderenta in meciul de la Ramnicu Sarat.

“Nu cred ca Breaza are valoarea unor echipe ca Stejaru, Tulcea sau Sportul, deci nu cred ca vor putea ataca aici din primul minut. Trebuie ca noi sa ne concentram mai mult la faza finala, sa putem sa inscriem”, a mai spus tehnicianul sucevean.

Pentru acest meci, Ioan Radu nu va putea conta pe serviciile lui Cososchi, iar Tomaz este si el incert. In schimb, sunt sanse mari sa revina in teren Halip si Ailenei.

foto: prahovasport.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Necunoscutii din Breaza"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*