Nechitoaia, golgheter la juniori B

Echipa de juniori B a clubului Sporting are de departe cel mai bun atac al seriei, cu 56 de goluri marcate in 14 partide. Un rol important in acest sens il are cuplul de atacanti Buziuc-Nechitoaia, cei doi reusind sa marcheze impreuna aproape jumatate din golurile Sportingului in sezonul de toamna.

Cel mai prolific jucator al echipei pregatite de Ciprian Anton si Paul Popovici este Ionut Nechitoaia, care, cu cele 13 goluri marcate, are o medie incredibila, de aproape un gol pe meci. Nechitoaia este urmat in clasamentul golgheterilor de colegul sau din ofensiva, Alex Buziuc, jucator care are la activ 10 reusite. Alex Ioancea si Adrian Colesniuc au aratat si ei pofta de gol marcand fiecare cate 7 goluri.

Iata si ceilalti marcatori ai formatiei Sporting in prima jumatate a campionatului: Stefan Longher(3 goluri), Lucian Placinta(3), Alin Gisca(3), Cosmin Stefan(2), Eduard Julei(2), Teodor Pustiu(2), Catalin Strugariu(2), Ionut Iacoban(1), Pavel Caeriu(1).

Ca fapt divers, Ionut Nechitoaia a reusit sa inscrie de unul singur tot atatea goluri cate au marcat ultimele clasate LPS Piatra Neamt si AFC Botosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nechitoaia, golgheter la juniori B"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*