Nechita a câştigat Turul

Andrei Nechita a câştigat, astazi, cea de-a 48-a ediţie a Turului Ciclist al României, fiind primul român care obţine această performanţă după ediţia din 2007, adjudecată de Dan Anghelache.

În clasamentul general final, Andrei Nechita, component al echipei naţionale a României, a fost urmat de grecul Ioannis Tamouridis (Tableware) şi de italianul Angelo Ciccone (San Marco Concrete).

Ultima etapă a turului desfăşurată azi, între Săcele (judeţul Braşov) şi Bucureşti, pe distanţa de 168 de kilometri, a fost câştigată de italianul Fabio Masotti, de la echipa San Marco Concrete, cu timpul de trei ore, 21 de minute şi 15 secunde. Pe locul doi s-a clasat ungurul Krisztian Lovvassy (Ora Hotels Carrera), iar pe trei a sosit Ioannis Tamouridis, ambii cronometraţi cu acelaşi timp ca învingătorul.

Tricoul galben al competiţiei i-a revenit deci românului Andrei Nechita, care şi-a adjudecat şi tricoul albastru (pentru rutierul român cel mai bine clasat), tricoul verde al căţărătorilor a fost câştigat de bulgarul Vladimir Koev (Konya Torku – Turcia), iar cel roşu al sprinterilor i-a revenit grecului Ioannis Tamouridis, care şi-a adjudecat şi tricoul alb, pentru cel mai combativ ciclist. Tricoul alb acordat pentru cel mai bun tânăr român a fost, în final, câştigat de Alexandru Grădinaru (echipa nationala).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nechita a câştigat Turul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*