„Ne-au folosit aceste meciuri”

Antrenorul Leonard Bibirig se declara multumit dupa tripla cu HCM Constanta. Tehnicianul Universitatii a pus infrangerea suferita in aceasta dimineata pe seama oboselii acumulate de elevii sai, dar si a lotului numeros al constantenilor.

“In primele 27 de minute am mers de la egal la egal cu ei, insa cei de la Constanta au avut tot timpul jucatori proaspeti, au reusit sa impuna un ritm mult mai alert, iar noi nu am mai putut sa facem fata”, a declarat Leonard Bibirig.

Una peste alta, jocurile cu campioana en-titre au fost benefice Universitatii din punctul de vedere al tehnicianului sucevean. Leonard Bibirig asteapta acum ultimele doua amicale din aceasta iarna pentru a vedea exact pe cine se va baza in debutul returului de campionat.

“Pe ansamblu, putem spune ca meciurile de la Constanta ne-au folosit, ne-am edificat unde suntem atat din punct de vedere fizic cat si tehnico-tactic. Dupa meciurile de la Odorheiu Secuiesc vom putea trage mai multe concluzii. S-a adunat si o stare de oboseala, de care speram sa scapam cat mai repede. Un lucru foarte imbucurator este ca deocamdata nu au aparut accidentari”, a mai spus Leonard Bibirig.

De pe litoral handbalistii suceveni se vor deplasa direct la Odorheiu Secuiesc, unde vineri mai au programate doua jocuri de verificare. Universitatea va intalni echipa locala de la 19:10, iar cu Universitatea Cluj va juca dimineata, startul meciului urmand a fi programat in functie de ora la care delegatia suceveana va ajunge in Harghita.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Ne-au folosit aceste meciuri”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*