„Ne era frică de Suceava”

Universitatea Suceava a băgat frica în adversarii din Liga Naţională de Handbal. Acest lucru l-a confirmat şi fostul jucător al campioanei HCM Constanţa, Bogdan Şoldănescu.

Cea mai importantă achiziţie din această vară pentru echipa locală de handbal este fără doar şi poate, Bogdan Şoldănescu. Jucătorul a declarat că nu oferta financiară venita dinspre Universitatea l-a convins să aleagă Suceava, cât mai ales posibilitatea de a fi acasă.

“Nicaieri nu este ca acasa. Oferta a fost buna, cunosc metodele de pregatire ale domnului profesor pentru ca am si lucrat cu dumnealui. Chiar imi doream de foarte mult timp sa vin, dar nu a fost posibil. Acum s-a ivit ocazia si am profitat”, a spus Bogdan Soldanescu.

Câştigător a patru titluri de campion cu HCM Constanţa, Şoldănescu a recunoscut că meciurile contra Universităţii au fost tot timpul foarte grele: “Sincer sa va spun ne era frica, mai ales la meciurile din Suceava. Si banuiesc ca si la celelalte echipe le este frica de Universitatea. Este o echipa puternica, joaca din elan, alearga foarte mult si trebuie sa tii pasul. Este foarte greu sa joci impotriva lor”, a marturisit “Budi”.

Directorul tehnic Petru Ghervan a dezvăluit că Şoldănescu ar fi putut reveni mai repede la Suceava, însă doar ghinionul a făcut ca acest lucru să nu se realizeze în urmă cu trei ani.

“Era la Oradea si accidentat fiind, a fost chemat la Constanta. A semnat cu HCM cu 10 minute inainte sa il sun eu. Era ziua lui si l-am sunat sa-i spun La Multi Ani. In fine, fiecare jucator adus la Suceava are istoria lui si cred ca se pot scrie multe despre acestea”, a spus Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Ne era frică de Suceava”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*