„Ne batem cu HC Odorhei si U Cluj”

Victoria categorica obtinuta de “studenti” la Oradea i-a multumit pe oficialii Universitatii. Dincolo de diferenta de 12 goluri inregistrata la final, directorul tehnic Petru Ghervan a apreciat ambitia cu care au evoluat handbalistii suceveni.

“Am facut un joc bun, iar baietii au depus multa munca. Au inteles ca daca dam totul din noi putem bate pe oricine, iar in caz contrat ne poate bate oricine. Au fost si cateva greseli comise din dorinta de a rezolva soarta partidei cat mai repede, dar una peste alta jucatorii merita felicitari pentru rezultat si in special pentru travaliul depus”, a declarat Petru Ghervan.

Directorul tehnic al Universitatii a comentat si esecurile formatiilor Stiinta Bacau si UCM Resita la Baia Mare si, respectiv, Odorheiu Secuiesc.

“Pentru noi, infrangerea Resitei la Odorhei nu reprezinta o surpriza, pentru ca gazdele au demonstrat si in sezoanele trecute ca pe teren propriu pot bate pe oricine. Cat priveste rezultatul dintre Minaur si Bacau, putem spune ca reprezinta un avantaj pentru noi abia cand vom castiga si noi la Baia Mare. Din punctul nostru de vedere vom lupta pentru locul 5 cu HC Odorhei si Universitatea Cluj”, a conchis Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Ne batem cu HC Odorhei si U Cluj”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*