„Ne aşteaptă un meci greu”

După aproximativ 3 luni de pauză competiţională, echipa de handbal CSU Suceava îşi doreşte să păşească cu dreptul în noul an competiţional al Ligii Naţionale de handbal. Handbaliştii suceveni întâlnesc sâmbătă, de la ora 18:00, în deplasare, CSM Oradea.

“La Oradea ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă nou-promovată, care doreşte să le arate propriilor suporteri că nu au promovat doar ca să facă act de prezenţă în Liga Naţională. Noi credem că atmosfera va fi una incendiară, publicul orădean fiind un cunoscător al „jocului pe semicerc”, dar asta nu poate decât să-i motiveze pe băieţii noştri, obişnuiţi cu meciurile de ligă şi cu publicul advers. Ca şi anul trecut, obiectivele noastre sunt clasarea pe unul din locurile ce ne-ar asigura prezenţa într-o cupă europeană şi semifinala Cupei României”, se arată într-un comunicat de presă semnat de antrenorul Leonard Bibirig.

Sucevenii nu se confruntă cu mari probleme de efectiv, singura absenţă din lotul ce va face deplasarea la Oradea fiind cea a lui Florin Acatrinei care acuza o entorsă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Ne aşteaptă un meci greu”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*