„Ne asteapta un meci dificil”

Antrenorul Universitatii, Leonard Bibirig, isi doreste la fel de mult ca si elevii sai un prim succes oficial in fata echipei Steaua.

“Ne asteapta un meci destul de dificil in compania celor de la Steaua, echipa care se afla intr-o forma foarte buna, o formatie pe care nu am reusit sa o invingem niciodata in meciurile oficiale. Speram ca duminica printr-o evolutie si o determinare buna sa obtinem un scor favorabil, care sa mentina ne moralul ridicat pentru urmatoarele partide din campionat. Speram ca pana la ora meciului sa nu apara accidentari.”, a declarat Leonard Bibirig.

Tehnicianul sucevean a precizat ca jocul de campionat pe care Steaua l-a sustinut ieri contra Universitatii Cluj, nu reprezinta un avantaj pentru “alb-albastri”.

“Acest joc ii tine intr-o forma sportiva maxima si intr-o concentrare maxima pentru meciul cu noi. Steaua a facut ieri o partida foarte buna in compania celor din Cluj si si-au adjudecat victoria la o diferenta de 2 goluri, 26-24. Speram ca duminica scorul sa fie invers, in favoarea noastra”, a conchis Leonard Bibirig.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Ne asteapta un meci dificil”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*