Nădejdea-i în Magiun

Ramasa o afacere in doi intre Cetatea Suceava si Lotus Roman, salvarea de la retrogradare se joaca cu ochii pe poarta adversa si cu urechea la postul de radio. Astfel, antrenorul Ioan Radu spera ca Dunarea Giurgiu sa respecte calcul hartiei in intalnirea de astazi cu Lotus si sa ofere astfel o mana de ajutor formatiei sucevene.

Ne putem gandi la orice rezultat in partida de la Giurgiu. Eu plec insa de la prezumtia de nevinovatie si de la parerea ca cele doua formatii vor juca la adevarata lor valoare. Mai intai, trebuie sa ne vedem de partida noastra, pentru ca oricum nu putem sa intervenim cu nimic asupra altora”, marturisea antrenorul Cetatii inaintea etapei de azi.

Mult mai sigur de deznodamantul jocului de la Giurgiu este presedintele clubului sucevean, Dumitru Moldovan. “Sunt sigur că Giurgiu va bate pe Lotus. Gazdele au un program foarte greu, iar daca nu castiga aceste trei puncte intra si ei in hora retrogradarii”, a declarat oficialul Cetatii pentru Bucovina TV.

Temerile sucevenilor in privinta corectitudinii jocului dintre Dunarea si Lotus sunt alungate chiar de antrenorul gazdelor, Marin Barbu (foto), care jura in continuare credinta fotbalului si publicului de pe Areni. “Nu trebuie sa se indoiasca nimeni de corectitudinea noastra. Le dau cuvantul meu de onoare iubitorilor de fotbal din Suceava ca vom face absolut totul pentru a castiga meciul cu Lotus”, asigura “Magiun”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nădejdea-i în Magiun"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*