Începe turneul play-out

CSMU Suceava va evolua maine seara, cu incepere de la orele 18.00, pe terenul gruparii CSM Bucuresti, in primul meci din cadrul turneului play-out de evitare a retrogradarii din Divizia A1 la volei masculin.

In vederea pregatirii acestui joc, trupa lui Victor Pancu a disputat, ieri, un ultim meci de verificare in fieful vecinilor de la VCM Piatra Neam]. In ciuda diferentei de experinta dintre cele doua echipe, Sasu si compania au oferit o replica extrem de puternica formatiei de sub Pietricica, egaland situatia la seturi la 2-2, dupa ce a fost condusi cu 0-2. Dupa acest amical, delegatia suceveana a plecat spre capitala, unde, in aceasta seara, a efectuat si un antrenament oficial inaintea primei partide cu CSM Bucuresti.

Tehnicianul Victor Pancu a deplasat la Bucuresti urmatorul lot de jucatori: Sasu, Rapeanu, Pietraru, Somesan, Ursachi, Orasanu, Olteanu, Bocancea, Lupu si Giurca. De partea cealalta, gazdele vor aborda barajul cu CSMU Suceava cu un lot in care se regaseste si suceveanul Lucian Hutuleac, transferat la gruparea de pe malul Dambovitei in pauza de iarna trecuta.

Cele doua echipe se vor lupta pentru mentinrea in Divizia A1 dupa sistemul “cel mai bun din cinci meciuri”. Cel de-al joc dintre CSM Bucuresti si CSM Suceava se va desfasura sambata, cu incepere de la orele 11.00 si va fi transmis in direct de Digi Sport. Urmatoarele doua intalniri vor avea loc la Suceava pe 23 si 24 martie, pentru ca,in caz de egalitate, meciul decisiv sa se desfasoare in capitala pe 27 martie.

In sezonul regulat, CSM Bucuresti a castigat ambele intalniri jucate cu CSMU Suceava, scorul de 3-0.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Începe turneul play-out"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*