Începe returul

Rapid CFR Suceava debutează la sfârşitul acestei săptămâni în returul Ligii a III-a. Antrenorul Ovidiu Ciobanu înfruntă în primul joc oficial pe banca tehnică a ceferiştilor, chiar echipa la care a debutat ca antrenor, respectiv CSM Paşcani. Meciul va avea loc vineri, de la ora 14:00.

Conducerea Rapidului şi-ar fi dorit ca stagiunea de primăvară să înceapă cu o săptămână mai târziu, pentru ca lotul să capete omogenitate.

“Ar fi fost mai bine daca s-ar fi amanat startul returului pentru ca mai puteam face vreo doua amicable. Au venit multi jucatori noi si un singur amical, nu este edificator. Ar fi fost bine, dar daca si in primul esalon au inceput meciurile, nu puteau sa amane in Liga a III-a”, a marturisit Ovidiu Ciobanu.

Antrenorul Rapidului a anuntat că nu l-ar deranja să obţină un rezultat de egalitate în compania păşcănenilor: “Cand pleci de acasa cu gandul doar la victorie nu stii ce se poate intampla. Noi mergem ca sa jucam bine, iar daca vom castiga nu ma supar. In primul rand nu vreau sa pierd.”

În turul campionatului sucevenii au câştigat pe Areni cu scorul de 3-1. Pentru Rapid au înscris atunci Gabriel Şuleru de două ori şi Mihai Guriţă.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *