Începe returul Diviziei A1

Pentru voleibaliştii suceveni perioada de pregătire s-a încheiat. CSMU LPS Suceava începe sâmbătă returul campionatului Diviziei A1, cu un joc pe teren propriu, în compania formaţiei Steaua Bucureşti.

Echipa locală de volei abordează a doua jumătate a sezonului fără Lucian Huţuleac, jucător care a semnat cu CSM Bucureşti. În schimb, sucevenii îl vor putea urmări la lucru pe ridicătorul Liviu Rîpeanu(foto), jucător împrumutat de la Baia Mare. Înainte de jocul cu Steaua, antrenorul Victor Pancu şi-a putut testa elevii în cadrul unui meci amical susţinut în compania vecinilor de la VCM Piatra Neamţ. Partida a fost la discreţia nemţenilor, care au câştigat toate cele patru seturi.

Meciul dintre CSMU LPS Suceava şi Steaua Bucureşti va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00, la sala “Unirea” şi va fi supervizat de bucureşteanul Mihai Ioanovici. În tur, Steaua s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-0. După desfăşurarea primelor 11 etape, echipa locală de volei se află pe ultima poziţie a clasamentului, în vreme ce oaspeţii de sâmbătă ocupa locul 8.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Începe returul Diviziei A1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*