Începe iureşul negocierilor

Odată cu încheierea campionatului, atenţia conducerii clubului Universitatea se îndreaptă către formarea lotului pentru noul sezon. Prioritatea numărul 1 pentru universitari o reprezintă menţinerea actualului grup de jucători.

In momentul de fata pe lista jucatorilor aflati la final de contract cu Universitatea se regasesc Pralea, Mitrea, Adomnicăi, Dediu şi Ţuţu. Conform directorul tehnic Petru Ghervan, niciunul dintre acestia nu si-a prelungit contractul. In paralel, conducerea clubului sucevean sondeaza si piata interna, dar pana acum nu s-a parafat nicio intelegere.

“Deocamdata toti cei 6 jucatori aflati la final de contract sunt incerti, pentru ca nu avem nicio semnatura din partea lor pentru perioada urmatoare. Tot incerti sunt si cei cu care am discutat, din diverse zone ale Ligii Nationale si din afara sa. In perioada urmatoare se va decide care dintre ei va face parte din lotul nostru. In primul rand vrem sa-i pastram pe cei pe care ii avem la Suceava in momentul de fata. Acesta este principiul pe care il promovam in negocieri. Daca vreunul dintre ei va fi determinat de catre o alta oferta sa plece nu putem decat sa ne resemnam cu gandul acesta”, a marturisit Petru Ghervan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *