Începe Cupa României

Handbaliştii suceveni iau startul miercuri în ediţia 2010 a Cupei României. Universitatea Suceava înfruntă în sferturile competiţiei, Pandurii Târgu Jiu.

A doua competiţie valorică din handbalul românesc va începe miercuri de la ora 10:00, la Braşov, cu meciul dintre HCM Constanţa şi Universitatea Cluj. Handbaliştii pregătiţi de Leonard Bibirig vor debuta patru ore mai târziu, contra ocupantei locului 3 din Liga Naţională, Pandurii Târgu Jiu. Antrenorul Universităţii a anunţat că, deşi echipa sa porneşte cu şansa a doua, speră sa se califice în semifinale.

“Cupa României este o competiţie a surprizelor şi sperăm ca noi să fim supriza plăcută. Întâlnim însă o echipă foarte bună, cu care ne-am confruntat de două ori în campionat şi rezultatele se ştiu. Pandurii este o echipă cu o linie de 9 metri masivă şi cu o poartă foarte bună. Sperăm să facem un meci mult mai bun decât cel de la Reşiţa şi să obţinem victoria.”, a declarat Leonard Bibirig.

În cazul în care va câştiga miercuri, Universitatea Suceava va întâlni în semifinalele Cupei României, câştigătoarea partidei dintre UCM Reşiţa şi HC Odorhei.

“Prioritar pentru noi este să câştigăm primul meci şi vom vedea apoi cu cine jucăm. Cel mai greu e primul hop.”, a comentat tehnicianul sucevean.

Delegaţia Universitătii a plecat spre Braşov marţi dimineaţă şi a ajuns la poalele Tâmpei în jurul orei 14:00. Meciul studenţilor cu Pandurii Tg. Jiu va începe la ora 14:00 şi fi transmis în direct pe Digi Sport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Începe Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*