Încep turneul semifinal I

LPS Suceava participa incepand de maine la cea de-a doua faza din cadrul Campionatului National de handbal masculin rezervat formatiilor de juniori I. Ajunsa intre cele mai bune 24 de echipe din tara din postura de ocupanta a locului secund in Seria A, trupa antrenata de Bogdan Macovei (foto) va disputa primul turneul semifinal la Onesti, acolo unde se va bate pentru un loc in penultima faza a campionatului cu gruparile Scoala “1 Mai” Ploiesti, LPS Iasi, Scoala Nr. 3 Adjud, CSS Galati si CSS2 Bucuresti.

Nu-mi place sa ofer pronosticuri, dar este clar ca nu vom merge in excursie la Onesti. Mergem sa ne batem pentru unul dintre cele patru locuri care asigura calificarea mai departe. Cunostem putine amanunte despre adversari, astfel ca, pana sa ne studiem, sunt foarte importante primele meciuri. Trebuie sa incepem cu bine turneul”, a declarat antrenorul sucevean Bogdan Macovei.

Programul echipei sucevene:

Miercuri:
Ora 14.00: LPS Suceava – Scoala “1 Mai” Ploiesti
Joi:
Ora 18.00: LPS Suceava – LPS Iasi
Vineri:
Ora 16.00: Scoala Nr. 3 Adjud – LPS Suceava
Sambata:
Ora 16.00: LPS Suceava – CSS Galati
Duminica:
Ora 13.00: CSS2 Bucuresti – LPS Suceava

LPS Suceava va miza la turneul semifinal pe urmatorul lot de jucatori: Alexandru Stefan, Florin Maierean – portari, Stefan Becica, Robert Enescu, Sergiu Todica, Cosmin Todica, Daniel Matei, Robert Perciuc, Petru Nechitoi, Mugurel Penciuc, Marius Scorobohaci, Ionut Gretcan, Catalin Spiridon si Emanuel Dragoi.

In schimb, din lotul va lipsi Gabriel Burlacu, cooptat in lotul Universitatii pentru mansa tur de la Ankara.

Exit mobile version