Încep sezonul pe Areni

Sporting Suceava are programat la sfarsitul acestei saptamani primul meci oficial din noul sezon al Ligii a 3-a. Tinuta pe bara dupa ce partida cu Fcm Husi din runda inaugurala a fost amanata, formatia antrenata de Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu va debuta in noua editie de campionat in compania celor de la Fcm Dorohoi, intr-un joc programat maine, de la ora 17.00, pe stadionul Areni si care conteaza pentru etapa a 2-a a Seriei I.

Claudiu Sevaciuc abordeaza cu incredere primul meci al sezonului si spune ca “alb-verzii” au valoarea necesara pentru a invinge pe Fcm Dorohoi, in ciuda pretentiilor de promovare emise de botosaneni. ”Sper sa incepem cu dreptul acest campionat. Avem valoarea si pregatirea necesara pentru a invinge Dorohoiul. Ca valoare pot spune ca suntem superiori oaspetilor de vineri. Sunt foarte multumit de pregatirea pe care am efectuat-o in vara si cred ca jucatorii au ajuns la un potential foarte bun in acest moment. Putem obtine multe rezultate bune in turul de campionat, totul este ca baietii sa puna in practica ceea ce am lucrat la antrenamente”, a declarat Claudiu Sevaciuc inaintea confruntarii de maine. Tehnicianul spune ca elevii sai nu au orgoliul ranit dupa ultima intalnire directa cu Fcm Dorohoi. “Eliminarea din Cupa Romaniei suferita la Dorohoi, nu o consideram un mare insucces. Vrem sa castigam toate meciurile, dar asta nu inseamna ca avem ambitii speciale contra anumitor echipe”, a mai spus Claudiu Sevaciuc.

“Alb-verzii” nu vor putea conta in partida de maine pe serviciile lui Dinu Oniu, suspendat, dar nici pe Gurita, Nechitoaia si Turita, toti trei avand probleme medicale. De asemenea, revenit de cateva zile la Sporting, fundasul Dorian Andronic nu va face parte din lotul pentru meciul cu Fcm Dorohoi, fostul jucator de la FC Vaslui avand un program separat de pregatire, urmand sa fie la capacitate optima de joc in doua-trei saptamani.

Meciul dintre Fcm Husi si Sporting, contand pentru prima etapa, a fost reprogramat pentru 18 septembrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încep sezonul pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*