Încep sezonul la Unirea

Csm Suceava debuteaza maine in noul sezon al Diviziei A2 la volei masculin. In prima etapa a campionatului, echipa antrenata de Victor Pancu primeste vizita celor de la Rapid, intr-o partida programata, de la orele 11.00, in sala Unirea. “Alb-albastrii” au efectuat miercuri un ultim test reusit in compania prim-divizionarei VCM Piatra Neamt si abordeaza meciul cu giulestenii cu intentia de a transa intalnirea in trei seturi.

Ne asteptam la un meci dificil in compania celor de la Rapid, dar eu sunt increzator ca vom debuta cu o victorie in noua editie de campionat. Baietii s-au comportat foarte bine in ultimul amical pe care l-am sustinut la Piatra Neamt si sper sa rezolvam repede meciul cu Rapid. Normal ar fi sa castigam in trei seturi”, a declarat antrenorul sucevean Victor Pancu.

Fata de sezonul trecut, noutatile din cadrul lotului sucevean sunt reprezentate de promovarea la prima echipa a juniorilor Alexandru Scurtu si Claudiu Locovei, precum si de venirea lui Adrian Grigore, un voleibalist care a jucat in editia precedenta pentru formatia din Galati. La capitolul plecari figureaza un singur nume, cel a lui Sebastian Ursachi, care s-a intors acasa, la Botosani, odata cu pauza de vara.

Echipa locala de volei va miza in noua editie de campionat pe urmatorul lot de jucatori: Andrei Sasu, Tudor Orasanu, Andrei Giurca, Robert Petraru, Stefan Stefura, Stefan Lupu, Adrian Grigore, Marius Gontariu, Cosmin Buliga, Claudiu Locovei, Alexandru Scurtu, Ciprian Padurariu, Cosmin Andone si Alexandru Nistor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încep sezonul la Unirea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*