Încep sezonul la Mălini

Rapid Suceava evolueaza maine, cu incepere de la ora 17.30, pe terenul divizionarei a patra Foresta Malini, intr-un meci contand pentru turul 4 din cadrul Cupei Romaniei. Aflata la primul meci oficial din noul sezon, gruparea “ceferista” va fi condusa de pe banca tehnica de antrenorii Bogdan Tudoreanu si Ion Buzoianu, in conditiile in care Marin Barbu nu a mai ajuns astazi la Suceava, pentru a negocia cu patronii clubului si autoritatile locale despre eventuala preluare a Rapidului. “Alb-visinii” nu vor putea conta in partida de astazi de la Malini pe serviciile atacantului Sascha Marinkovic, aflat cu piciorul in ghips.

Ajunsa pe tabloul Cupei Romaniei Timisoreana din postura de castigatoare a fazei judetene a competitiei, Foresta Malini s-a calificat in turul IV dupa ce a eliminat pe rand, in propriul fief, formatiile Vointa Livezile – Bistrita (masa verde), Cetatea Targu Neamt (scor 4-1) si Ceahlaul II Piatra Neamt (scor 3-2).

In urma cu trei saptamani, Rapid Suceava si Foresta Malini s-au intalnit intr-un meci amical pe stadionul Areni, castig de cauza avand atunci gruparea “ceferista”, care s-a impus in final cu un spectaculos 7-3.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încep sezonul la Mălini"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*