Încep sezonul la Iacobeni

Federatia Romana de Fotbal a stabilit programul jocurilor din primul tur al Cupei Romaniei. Pe plan local, competitia va fi deschisa de duelul dintre Minerul Iacobeni si Rapid Suceava, cele doua formatii urmand sa se intalneasca, miercuri, 20 iulie, cu incepere de la orele 17.30, pe terenul divizionarei a patra.

Aflat la un nou inceput de drum la carma rapidistilor, antrenorul Bogdan Tudoreanu are ganduri mari pentru viitoare editie a Cupei Romaniei, unde spera sa califice echipa suceveana pana in faza saisprezecimilor de finala ale competitiei si sa aduca astfel o formatie de prima liga pe stadionul Areni, dupa pauza de sase ani de la meciul de pomina disputat de Cetatea in fata Sportului Studentesc.

Ne asteptam sa jucam la Iacobeni. Nu cred insa ca vom avea parte de un meci chiar asa de usor, pentru ca venim dupa doua saptamani in care am facut doar pregatire fizica, iar lotul nu este definitivat. Sper insa sa trecem mai departe pentru ca vrem sa aducem o echipa de prima liga la Suceava. Acum, depinde foarte mult si de adversarii pe care ii vom intalni in tururile urmatoare”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu, sub comanda caruia echipa rapidista a ajuns anul trecut pana in faza a 5-a a Cupei Romaniei, unde a fost eliminata de Ceahlaul Piatra Neamt.

Tudoreanu a mentionat ca, pana vineri seara, va stabili in linii mari si lotul cu care va ataca partida cu Minerul Iacobeni, urmand sa renunte la doi-trei dintre jucatorii prezenti momentan la antrenamente.

Pana la meciul de cupa, rapidistii isi vor verifica fortele in compania divizionarei a treia Fcm Dorohoi, intr-un meci amical programat sambata, cu incepere de la ora 10.30, pe terenul gruparii botosanene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încep sezonul la Iacobeni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*