Încep noul sezon în Banat

Universitatea Suceava debuteaza in noul sezon a Ligii Nationale de handbal masculin. Echipa antrenata de Leonard Bibirig evolueaza maine seara pe terenul celor de la Hc Caras Severin, intr-un meci transmis in direct de Digi Sport 2, cu incepere de la orele 19.00. Desi nu au convins in partidele de pregatire disputate in pauza de vara, unde au obtinut rezultate contradictorii, “studentii” merg sa-si joace sansa in Banat, in fata unui adversar avantajat atat de traditia intalnirilor directe, cat si de plusul de experienta de la nivelul lotului.

Orice inceput de campionat este dificil, mai ales ca jucam la Resita, in fata cu echipe cu jucatori experimentati, care pot gestiona foarte bine momentele importante ale unui meci. Gazdele au de partea lor traditia intalnirilor directe, dar si avantajul terenul propriu, publicul de acolo fiind cunoscut pentru atmosfera infernala pe care o face la meciuri. Asta nu inseamna ca ne declaram dinainte invinsi. Mergem sa ne jucam sansa si cred ca va fi un joc deschis oricarui rezultat”, a declarat Leonard Bibirig.

Delegatia echipei sucevene a plecat spre Resita inca de azi-dimineata, din lot deplasat in Banat lipsind interul Georgica Cantec, nerefacut complet dupa accidentarea suferita la cot in timpul memorialului Mihai Mironiuc.

“Studentii” se vor intalni maine cu cateva cunostiinte vechi: Mihai Rohozneanu, Florin Ciubotariu, Ghita Irimescu si portarul Iulian Andrei, ultimul lasand Universitatea pentru Caras Severin la finalul sezonului trecut.

Intalnirea dintre Hc Caras Severin si Csu Suceava va fi condusa de cuplul international de arbitri Stark/Stefan.

Programul primei etape:
Hc Caras Severin – Csu Suceava
Potaissa Turda – Stiinta Bacau
Hcm Constanta – Dinamo Bucuresti
Csm Bucuresti – Politehnica Timisoara
Pandurii Targu Jiu – Csm Ploiesti
“U” Transilvania Cluj – Hc Odorhei

In sezonul trecut, Universitatea Suceava a pierdut pe terenul celor de la Hc Caras Severin, cu scorul de 22-26.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încep noul sezon în Banat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*