Încă un miliard de la primărie

Echipa locală de handal se bucură în continuare de susţinerea municipalităţii. Recent, în contul Universităţii a intrat un miliard, iar până la sfârşitul anului “studenţii” vor mai primi alte trei miliarde.

Suma de 10 miliarde alocată la începutul anului pentru echipa de handbal va fi virată în totalitate către Clubul Sportiv Universitatea. Până în prezent “universitarii” au primit 7 miliarde, iar primarul Ion Lungu a anunţat că în lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, în contul clubului, vor intra alte trei miliarde.

“Poate este un lucru banal, insa tinand cont de actualele probleme financiare, trebuie sa anunt ca Primaria a mai achitat un miliard catre echipa de handbal. Avem date pana in prezent 7 miliarde, vom mai da in octombrie, noiembrie si decembrie cate un miliard pentru a face in total 10 miliarde, suma cu care ne-am angajat sa sustinem handbalul. Cu aceasta ocazie vreau sa felicit Universitatea pentru debutul bun in acest sezon”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Ion Lungu nu a precizat daca in ultima perioada a dat bani si catre alte ramuri sportive din municipiul Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încă un miliard de la primărie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*