Navobi Iași a câștigat la fete

Pentru prima dată in istoria celor cinci ediții, Cupa Cartierelor a cuprins și o competiție rezervată echipelor de fotbal feminin. Întrecerea, gustată intens de publicul prezent la Ramiro, a reunit la start șase formații și a fost câștigată de fetele de la Navobi Iași, care s-au impus în finală, cu 3-1, în fața fetelor de la Daciana Dolhasca.

Gruparea din Copou și-a asigurat victoria printr-un hattrick semnat de Artimeza Ciubotaru, cea care avea să fie desemnată la final cea mai bună jucătoare a turneului. De partea cealaltă, echipa din Dolhasca, condusă de Marcel Irimie a punctat pe tabelă Teodora Plăcintă. Podiumul turneului de fete a fost completat de echipa Liceului “Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona, care a trecut în finala mică, cu 3-1, de formația Vulturii Dolhești, prin golurile marcate de Știrbu (2) și Olariu.

CS Navobi Iași a mizat la turneul Cupei Cartierelor de la Suceava pe următorul lot de jucătoare: Cătălina Cojocaru, Ana Foia, Artimeza Ciubotaru, Andreea Grigoraș, Aura Gheorghiță, Ana Maria Droca, Mădălina Stoian și Francesca Gheorghiu.

Rezultatele turneului feminin:

Grupa A:
CS Navobi Iași – Școala Gimnazială Șerbăuți 2-0
CS Navobi Iași – Vulturii Dolhești 3-1
Școala Gimnazială Șerbăuți – Vulturii Dolhești 1-1 (3-4 d.p.)
Grupa B:
Liceul “Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona – Daciana Dolhasca 0-1
Liceul “Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona – Liceul Tehnologic ”Alexandru Vlahuță” Șendriceni 1-0
Daciana Dolhasca – Liceul Tehnologic ”Alexandru Vlahuță” Șendriceni 3-0
Finala mică:
Liceul “Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona – Vulturii Dolhești 3-1
Finala mare:
CS Navobi Iași – Daciana Dolhasca 3-1

Pe lângă noutatea reprezentată de turneul de fotbal feminin, spectatorii prezenți la Ramiro s-au mai putut delecta duminică, cu ocazia fazelor finale ale Cupei Cartierelor, cu o demonstrație de jonglerii cu mingea pusă în scenă de Claudia Știrbu (Vorona) și Liviu Boca (Suceava), precum și cu un miniconcert susținut de ViKloth, de la trupa Ceilalți din Suceava, care a cântat live imnul competiției.
Primele opt clasate la masculin și primele patru clasate în turneul feminin au fost premiate la final cu medalii, cupe, tricouri, diplome, caricaturi și alte premii puse la dispoziție de sponsori ediției din acest an a Cupei Cartierelor, este vorba de A & M Echipament Sportiv, Casa Pariurilor, Bermas, Sante Fruct și Crama Murfatlar.

Organizată de siteul local de sport GazetaSV.ro, Pub Sporting Ramiro, Rai Caffe, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Federația Română “Sportul pentru Toți”, în parteneriat cu Obiectiv de Suceava, cea de-a cincea ediție a Cupei Cartierelor la fotbal a reunit pe terenul bazei Ramiro din Burdujeni aproximativ 400 de participanți.

Cupa Cartierelor 2013 este parte a proiectului international MOVE Pilot Project,organizat in Romania de Federatia Romana Sportul pentru Toti si cofinantat de catre International Sport and Culture Association Danemarca, Friedrich-Alexander Universitat Erlangen-Nurnberg Germania su European Commision’s Executive Agency for Health and Consumers.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *