Înainte… cu tupeu!

In ciuda infrangerii drastice suferite in amicalul cu Delta Tulcea, scor 0-7, Ioan Radu nu se ingrijoreaza in privinta viitorul formatiei sucevene, precizand ca rezultatul nu este edificator, avand in vedere ca intre cele doua echipe sunt in acest moment diferente mari de valoare, omogenitate si mai ales pregatire fizica.

Am jucat contra unei echipe cu pretentii la primele locuri in liga secunda. In plus, tulcenii sunt la un nivel mult mai avansat cu pregatirea, fiind pe final de cantonament, in timp ce noi am facut doar cateva alergari inaintea acestui meci. Chiar daca am aliniat o formatie cu jucatori adusi din toate partile, sunt multumit de cum a decurs prima repriza, cand am reusit sa punem si cateva probleme adversarului. Avem multi tineri in lot care au calitatile necesare pentru a ramane in curtea noastra, dar inca este prea devreme sa ne pronuntam. Ramane sa ne edificam asupra potentialului lor pe parcursul urmatoarele meciuri de pregatire”, a declarat antrenorul Ioan Radu, care reiterat ideea ca formatia suceveana trebuie sa efectueze neaparat un cantonament montan pana la startul returului.

Rapid a inceput partida cu o formula de start in care s-au sase regasit debutanti in tricoul “alb-visiniilor”: Pascal – Semeniuc, Breniuc, Prundeanu, Spatar – Golofca, F. Plamada, Zaremba, Olariu – Liutek, Pascanut. Pe parcursul jocului au mai intrat: Arteni, Sfarnaciuc, Vitel, Jalba, Avramia, Motco, Rebenciuc si Dumitriu.

Cu ocazia amicalului de azi, Ioan Radu i-a testat pe Prundeanu si Motco, doi jucatori – ambii in varsta de 17 ani – veniti in probe pe Areni de la divizionara a cincea FC Pojorata, precum si pe Sfarnaciuc, un junior de doar 16 ani adus de la LPS Suceava. In schimb, “ceferistii” nu au putut la acest meci pe servicile fotbalistilor Sergiu Corban, menajat din pricina unei accidentari la spate, Ionut Plamada, prins in febra examenelor si Dorian Andronic, care are parte de un program separat din pricina surplusului de kilograme.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înainte… cu tupeu!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*