În umbra performanţelor din 2008

La sfârşitul acestei săptămâni, la Piatra Neamţ se va desfãşura cel de-al patrulea turneu din cadrul campionatului republican al juniorilor II la handbal, seria A. La competiţie vor fi prezente şase formaţii care alcãtuiesc aceastã grupã, inclusiv cea a Liceului cu Program Sportiv Suceava.

Tinerii handbalişti suceveni trăiesc doar din amitiri. Echipa care în 2008 reuşea să câştige campionatul naţional la juniori III, nu mai are acum nicio şansă să ajungă în ultima fază a competiţiei. Trupa pregãtitã de Bogdan Macovei se situeazã, dupã trei turnee, pe locul 4, cu 11 puncte, în urma echipelor din Botoşani, Vaslui şi Piatra Neamţ. Cum doar primele douã clasate din fiecare serie se vor califica pentru turneele semifinale programate la primãvarã, antrenorul Bogdan Macovei nu poate spera decât ca elevii săi să nu se facă de râs în jocurile care au mai rămas de disputat.

După competiţia de la Piatra Neamţ, juniorii II de la LPS vor mai disputa încă două turnee din actualul sezon al Campionatului Naţional: pe 30 ianuarie la Vaslui şi pe 27 februarie la Câmpulung Moldovenesc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *