În turneu la Baia Mare

Dacă majoritatea sportivilor suceveni se află în această perioadă în vacanţă, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre rugbyştii de la CSM Bucovina. Echipa pregătită de Constantin Vlad participă la sfârşitul acestei săptămâni la o nouă etapă din Campionatul Naţional de rugby în 7.

Sâmbătă şi duminică, la Baia Mare, va avea loc a treia etapă din cadrul Campionatului Naţional de rugby în 7. În prima zi, începând cu ora 8:30, se vor juca meciurile din cele două grupe, iar duminică dimineaţă vor avea loc semifinalele şi finalele. CSM Bucovina face parte din grupa B, alături de formaţiile CSM Baia Mare, Farul Constanţa, RCM Timişoara, Dinamo şi CSU Arad.

“Acest turneu s-a fixat intr-o perioada cu examene de licenta si bacalaureat. Am multi sportivi cu calitati pentru rugby in 7 care din aceasta cauza nu se pot deplasa la Baia Mare. Sper ca si celelalte echipe sa fie in aceeasi situatie. Incercam sa ne prezentam onroabil in aceasta competitie desi suntem intr-o grupa destul de tare”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

După fiecare turneu local din cadrul Campionatului National de rugby în 7, echipelor li se alocă un număr de puncte în funcţie de locul ocupat, iar la final se adună aceste puncte pentru a afla echipa campioană. După etapele de la Cluj şi Constanţa, Steaua, Dinamo şi Baia Mare sunt favorite la câştigarea titlului. CSM Bucovina ocupă în momentul de faţa locul 11 în clasament, cu 6 puncte obţinute în 14 meciuri.

PROGRAMUL MECIURILOR DIN GRUPE

08.45: RCJ Farul – Bucovina Suceava
10.15: RCM Timisoara – Bucovina Suceava
11.45: CSU Arad – Bucovina Suceava
18.30: CSM Stiinta – Bucovina Suceava
20.30: Dinamo – Bucovina Suceava

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "În turneu la Baia Mare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*