În luptă pentru semifinale

Echipele de la CSS “Nicu Gane” Falticeni (foto) si LPS Suceava intra la sfarsitul acestei saptamani in lupta pentru calificarea la turneul semifinal al Campionatului National de volei masculin pentru juniori.

Calificata in faza sferturilor de finala din postura de castigatoare a seriei A, cu un bilant ireprosabil, zece victorii din zece meciuri si doar un singur set pierdut, formatia CSS “Nicu Gane” Falticeni, condusa de pe margine de antrenorul Ionel Ciocan, joaca pentru calificare in semifinale la Buzau, intr-o grupa din care mai fac parte echipele CSS2 Bucuresti, CSSProVolei Arad si gazdele de la CSS Buzau.

Mergem la acest turneu din postura de cap de serie si cred ca cele mai dificile confruntari le vom avea cu gazdele de la Buzau. Stam bine insa din punct de vedere al pragatirii fizice, iar acest lucru ne ofera mari sperante in privinta calificarii si, de ce nu, sa obtinem si o medalie. Este pentru a treia oara când încercam sa urcam pe podiumul de premiere”, a spus antrenorul Ionel Ciocan.

CSS „Nicu Gane” Falticeni va miza pe urmatorul lot: Stefan Lupu, Cosmin Andone, Marcel Amariei, Ciprian Padurariu, Catalin Gradinariu, George Sandu, Andrei Tanase, Iulian Dochita si Flaviu Timofte.

De partea cealalta, calificati in faza sferturilor de finala de pe locul 4 in clasamentului seriei A, juniorii de la LPS Suceava, pregatiti de Vasile Mosuc au fost repartizati in seria a IV-a a sferturilor de finala, alaturi de formatiile CSS Otelul Rosu, CSS Viitorul Cluj si CSS Zalau, ultima fiind si gazda turneului.

Chiar daca stim ca ne asteapta un turneul dificil, in care echipa gazda din Zalau pare favorita, noi vizam calificarea in semifinale. Avem un lot bun in acest an si cred ca putem ajunge in penultima faza a Campionatului National”, a spus Vasile Mosuc, antrenorul la LPS Suceava.

LPS Suceava va miza la turneul de la Zalau pe urmatorul lot de jucatori: Tudor Popescu, Razvan Morosan, Ciprian Boanta, Razvan Pricop, Alex Cojocariu, Florin Vizeteu, Claudiu Locovei si Alexandru Scurtu.

Din cele cinci grupe din cadrul sferturilor de finala, la turneul semifinal al Campionatului National se vor califica primele doua clasate din fiecare grupa, plus cele mai bune doua echipe clasate pe locul al treilea.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *