În gura “câinilor”

CSMU LPS Suceava continuă la sfârşitul acestei săptămâni jocurile de pe prima scenă a voleiului românesc. Elevii lui Victor Pancu înfruntă vineri, în deplasare, deţinătoarea Cupei României, Dinamo Bucureşti.

Etapa a treia a Diviziei A1 programează un joc foarte greu pentru echipa locală de volei. Adversara de sâmbătă a sucevenilor a câştigat recent Cupa României, iar în campionat s-a impus în ambele partide din această toamnă. De cealaltă parte, sucevenii par să se obinuiaşcă greu cu aerul primei divizii, nereuşind să câştige nici măcar un set până în prezent.

“Echipa noastră a mai prins experienţă şi vom încerca să câştigăm pe terenul câştigătoarei Cupei României. Nu ştiu dacă vom reuşi însa noi vom lupta până la finalul jocului”, a spus Lucian Huţululeac pentru handbalvolei.ro.

Meciul de sâmbătă va consemna şi un duel între suceveni, dinamovistul Răzvan Purice fiind nevoit să îşi înfrunte fosta echipă. Pentru partida de la sfârşitul acestei săptămâni, Victor Pancu nu va putea conta pe Sebastian Ursachi, jucător care este accidentat.

Meciul dintre Dinamo Bucureşti şi CSMU LPS Suceava va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în sala “Extreme” din capitală.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "În gura “câinilor”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*