În căutarea victoriei

După semieşecul suferit în etapa trecută la Bucecea, Rapid Suceava revine acasă pentru un meci în care porneşte cu prima şansă. Ceferiştii înfrunta vineri, pe stadionul Areni, pe CSM Focşani, într-un meci contând pentru a patra etapă din Liga a III-a.

În trei etape desfăşurate pâna acum, Rapidul a obţinut doar 4 puncte, iar partida de vineri reprezintă un prilej foarte bun de a îşi trece în cont a doua victorie din acest sezon. De cealaltă parte, CSM Focşani a câştigat o singură partida până acum, chiar în faţa ultimei adversare a ceferiştilor, Luceafărul Mihai Eminescu. Singurul jucător indisponibil din lotul Rapidului este Răzvan Breniuc(foto), care s-a accidentat duminică, la echipa a II-a.

“Ne-a mai trecut supărarea după egalul de la Bucecea şi suntem hotărâţi să luăm toate punctele în meciul de vineri. Dacă nu batem nici pe CSM Focşani, atunci nu mai putem emite nicio pretenţie”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Meciul dintre Rapid Suceava şi CSM Focsani va avea loc vineri, de la ora 17:00, pe stadionul Areni şi va fi arbitrat de Călin Sângeorzan din Bistriţa. În sezonul trecut, rapidiştii au câştigat la Suceava cu 2-0, iar în retur au pierdut în Vrancea cu 0-1.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "În căutarea victoriei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*