În căutarea primei victorii

Rugbyştii suceveni revin după două săptămâni în faţa propriilor suporteri. CSM Bucovina înfruntă sâmbătă de la ora 11:00, pe terenul Unirea, nou-promovata CSU Arad.

Făra vreun punct câştigat în primele două etape ale sezonului, sucevenii speră să obţină sâmbătă prima victorie. Antrenorul echipei CSM Bucovina, Constantin Vlad, este încrezator în şansele echipei sale, chiar dacă nici de data aceasta nu va avea tot lotul la dispoziţie.

“Am cateva absente, dar avem jucatori care ii pot inlocui cu brio. Noi ne straduim sa oferim un spectacol sportiv de calitate, in limitele fair-play-ului. Intrarea este gratuita si asteptam cati mai multi spectatori, pe cei fideli noua, dar si pe cei care pur si simplu is interesati de acest sport”, a declarat tehnicianul sucevean.

Cu probleme destul de mari se confruntă şi oaspeţii. Antrenorul celor de la CSU Arad, Ovidiu Şerban a anunţat că are doar 18 rugbyşti valizi pentru meciul de la Suceava.

“La fel ca noi, si ei au doi jucatori plecati la echipa de tineret a Romaniei. In plus, Vasile Rus, declarat cel mai bun rugbyst in anul 2009, este accidentat in continuare. Nu cred insa ca se pune problema ca vom intalni un adversar slab. Au un lot foarte valoros”, a completat Constantin Vlad.

Meciul dintre CSM Bucovina si CSU Arad va avea loc sâmbătă de la ora 11:00 la baza Unirea şi va fi transmis în direct pe Radio Iaşi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "În căutarea primei victorii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*