În căutare de atacanţi

Mult trâmbiţata revigorare a Cetătii cu jucători tineri din Suceava, s-a dovedit în cele din urmă doar o strategie pentru a scăpa de fotbaliştii cu contracte mari. Orientaţi mai degrabă spre împrumuturi de la Iaşi sau spre transferuri de la Bârlad, conducătorii din Areni se confruntă în momentul de faţă cu o problemă foarte mare: lipsa unor atacanţi de calibru.

Dacă în apărare şi la mijloc, oficialii suceveni încearcă să acopere lipsurile prin aducerile lui Sevaciuc, Feraru sau Romaniuc, în ofensivă lucrurile nu stau deloc bine. În lotul Cetăţii, sunt patru atacanţi. Este vorba despre Colban, Guriţă, Homneac şi Ştiubei. Primii doi sunt departe de forma pe care au arătat-o în ultimii ani, iar Homneac nu este suficient de copt. Cât despre Ştiubei, atacantul împrumutat de la Iaşi, nu a convins că poate face faţă în Liga a II-a.

Goana după oameni de gol, conducătorii Cetăţii l-au găsit deocamdată doar pe Adrian Dumitru, jucător legitimat ultima dată, la FC Bârlad. Golgheter în Liga a III-a, atacantul nu a reuşit să înscrie niciun gol în ultimele două amicaluri, deşi a jucat toate minutele. În acest timp, suceveanul Sorin Dutciuc în vârstă de 23 de ani, de la Aerostar Bacau se află în probe la Dinamo II. Cu doar 11 goluri înscrise în tur, Cetatea are cel mai slab compatiment ofensiv, după FC Botoşani şi FCM Bacău.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "În căutare de atacanţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*