În continuare, niciun transfer

Chiar dacă a trecut ceva timp de la startul negocierilor, oficialii suceveni nu au reuşit niciun transfer până în momentul de faţă. Petru Ghervan a anunţat că are în vizor mai mulţi jucători, dar aşteaptă ca antrenorii să decidă care dintre ei sunt prioritari.

“Variante de întărit echipa sunt, dar decisive vor fi părerile antrenorilor. Ei sunt acum la un curs de perfecţionare în Bucureşti, iar sâmbătă trebuie să îmi transmită lista definitivată cu jucătorii pe care şi-i doresc. Sunt foarte multe variante şi vreau să renunţăm la o parte dintre ele pentru că se lucreaza greu când mergi în paralel pe mai multe direcţii”, a mărturisit Petru Ghervan.

Daţi la un momendat ca şi transferaţi la Suceava, Cîntec şi Amihăesi aparţin în continuare de CSM Oradea.

“Cu jucătorii de la Oradea lucrurile stagnează. Directorul clubului, cu care am discutat noi, este plecat în străinătate şi a trebuit să repetăm negocierile cu cel care îi ţine locul. Oricum, Cîntec şi Amihăesi îşi doresc să vină la noi”, a mai spus Petru Ghervan.

Directorul tehnic al Universitătii a anunţat că s-a înţeles şi cu un pivot în vârstă de 22 de ani. Acesta urmează să ajungă pe 1 iulie la Suceava pentru a semna contractul, iar trei zile mai târziu va fi prezent la reunirea lotului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "În continuare, niciun transfer"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*