În bârlogul campioanei

În ajunul Paştelui, rugbyştii suceveni merg ca mielul la tăiere la Baia Mare. CSM Bucovina înfruntă sâmbătă de la ora 11:00, în etapa a doua din Liga Naţională, campioana en-titre din localitate.

Deşi se confruntă în continuare cu probleme financiare, rugbyştii de la CSM Bucovina au reuşit să facă deplasarea la Baia Mare. După ce a pierdut cu Dinamo în etapa precedentă, echipa locală de rugby are un nou meci foarte greu, de data aceasta contra campioanei. Deşi şansele ca să nu piarda în Maramureş sunt extrem de mici, antrenorul Constantin Vlad anunţa ca echipa sa nu se va preda la Baia Mare.

“Nu mergem acolo in calitate de victime, mergem sa ne jucam sansa, meciul incepe de la 0-0. Sper ca de la meci la meci jucatorii sa aiba o evolutie tot mai buna. Ca sa fiu sincer, nu am putut sa aduc echipa la o forma sportiva foarte buna pentru ca nu am putut respecta programul de pregatire. Nu am facut pregatire centralizata, iar echipa nu a atins parametrii optimi”, a declarat Constantin Vlad.

În prima etapă a noului sezon, CSM Baia Mare a câştigat la Arad cu scorul de 22-7. În meciul de sâmbătă, antrenorul Constantin Vlad nu va putea conta pe Preutescu şi Ştefancu, ambii fiind în continuare accidentaţi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "În bârlogul campioanei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*