În aşteptarea lui Moş Crăciun

Sportul de performanta cere sacrificii. Acest lucru il stie cel mai bine antrenorul Universitatii Suceava, Petru Ghervan pentru care sarbatorile de iarna inseamna rezolvarea problemelor de la echipa de club. Poate de aceea, tehnicianul “studentilor” isi doreste de la Mos Craciun, in principal, marirea staffului administrativ al clubului universitar.

Antrenorul “studenţilor” Petru Ghervan este nevoit ca cele câteva zile pe care le are la dispoziţie după revenirea din cantonamentul Naţionalei, să le petreacă la birou. Cum însă spiritul Crăciunului îşi face simţit prezenţa oriunde, tehnicianul Universităţii şi-a făcut la fel ca oricine lista cu ce ar vrea să primească de la Moş Crăciun.

Antrenorul Universităţii a ţinut totodată să le mulţumească tuturor celor care au susţinut echipa locală de handbal în acest an. Dacă majoritatea jucătorilor Universităţii vor sta alături de familie până pe 3 ianuarie, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre antrenorul Petru Ghervan. Petru Ghervan va pleca mâine seară spre Reşiţa, la reunirea lotului Naţional, urmând să revină la Suceava, în luna ianuarie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *