În amintirea Forestei

Foştii componenţi ai Forestei din perioada în care Suceava era în Divizia A, deplâng situaţia în care a ajuns fotbalul sucevean. Mihăiţa Szekely promite însă că în viitor va pune umărul alături de alţi foşti colegi la revenirea acestui sport în primul eşalon.

În acest moment fostul component al echipelor Foresta şi Steaua este preşedinte-jucător la divizionara a patra, Dorna Vatra Dornei, iar sâmbătă a fost ales ca vicepreşedinte al AJF. Szekely nu a uitat însă de atmosfera care era în Areni la meciurile din Divizia A şi regreta situaţia în care se afla fotbalul sucevean.

“Am discutat cu multi fosti fotbalisti si cu altii care inca mai joaca in prima divizie cum ar fi Ilyes sau Perja si tuturor ne pare foarte rau. Niciodata nu am crezut ca fotbalul sucevean de performanta se va desfiinta definitiv. In Liga a IV-a si a V-a fotbalul se face mai mult din placere”, a declarat fostul capitan al Forestei.

Mihaiţă Szekely a anunţat, însă, ca în viitor va încerca să ajute la revigorarea acestui sport în Suceava: “Puteti fi siguri de asta. Speram ca in 2-3 ani sa putem face ceva.”

foto: GSP.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "În amintirea Forestei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*