În amintirea derby-urilor

Duelul fotbalistic dintre Suceava şi Botoşani va înregistra marţi un nou episod. Rapid Suceava va înfrunta pe stadionul Areni gruparea din judeţul vecin, miza fiind calificarea în turul 5 al Cupei României.

Dacă în anii trecuţi meciurile dintre Cetatea şi FC Botoşani erau aşteptate cu interes mare de către suporterii celor două echipe, în prezent astfel de dispute au loc doar în Cupa României, iar Suceava este reprezentată de Rapid. Ca şi în urmă cu un an, “alb-vişiniii” vor întâlni FC Botoşani în faza 4-a a competiţiei. Atunci oaspeţii au câştigat cu emoţii, scor 2-3, deşi în minutul 75 conduceau cu 3-0. Cele două reuşite ale sucevenilor au fost semnate de Burlacu şi Şuleru.

Pentru meciul cu FC Botoşani, antrenorul Bogdan Tudoreanu nu va miza pe Corban şi Gavriloaia. Primul este suspendat, după ce în weekend a primit cartonas roşu la echipa a doua, iar Gavriloaia are examen la Cîmpina. Prezenţa lui Romaniuc în teren stă sub semnul întrebării, mijlocaşul acuzând o accidentare la antrenamentul de vineri. Refuzat de Ceahlăul, Jalbă a revenit la Suceava, dar sunt şanse destul de mici să evolueze cu FC Botoşani. Pe lângă problemele medicale cu care se confruntă, atacantul trebuie să parafeze o nouă înţelegere cu gruparea ceferistă pentru a avea drept de joc.

Meciul dintre Rapid Suceava şi FC Botoşani va începe la ora 17:30 şi va fi arbitrat de vasluianul Ciprian Amarandei. Pe stadionul Areni este aşteptat şi un mic grup de suporteri botoşăneni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "În amintirea derby-urilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*