Muri: Am pierdut 2 puncte

Ovidiu Murariu considera ca rapidistii au pierdut doua puncte de pe urma meciul de sambata cu CS Buftea, dar a tinut sa-si felicite elevii pentru jocul facut si pentru numarul mare de ocazii create la poarta adversa.

Putem considera ca am pierdut doua puncte. Ne pare rau, dar trebuie sa vedem si partea plina a paharului. Trebuie sa luam in calcul ca avem 10 puncte in clasament, puncte poate nesperate in momentul acesta. Am facut un joc bun cu Buftea, dar am fost ocoliti de sansa. Am ratat dintr-un metru, din doi metri, de la 11 metri si asa s-a scris istoria acestui meci. Chiar daca nu am obtinut victoria, vreau sa felicit echipa noastra, pentru jocul de posesie si pentru numarul de ocazii avute. Puteam si sa pierdem acest meci, tinand cont ca, la singura ocazie a celor din Buftea, au trimis in bara o minge pe care am vazut-o in plasa”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, dupa 0-0 cu Buftea.

Seful bancii tehnice de pe Areni a descris si atmosfera din vestiarul “ceferistilor”. “La finalul jocului, era o stare de insatisfactie printre jucatori pentru ca nu s-au obtinut toate cele trei puncte. In primul rand, in aceste zile, trebuie sa echilibram din punct de vedere emotional echipa, pentru ca ne asteapta o saptamana grea, cu doua meciuri si o deplasare lunga la Targoviste”, a mai spus Ovidiu Murariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Muri: Am pierdut 2 puncte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*