Mureşenii primesc întăriri

Fcm II Targu Mures se intareste in perspectiva meciului de maine cu Sporting Suceava. Gruparea ardeleana a anuntat ca intentioneaza sa-i foloseasca la barajul de promovare pe italienii Alessandro Caparco si Mario Donadoni, cei doi urmand sa se alature lotului pregatit de Nicolae Ghira in aceasta seara. De asemenea, alti doi fotbalisti au putea fi coopotati la echipa secunda, chiar in ziua jocului.

Nu cred că 2 sau 3 jucători de la prima echipă pot contribui decisiv la meciul de baraj. După o vacanţă de trei săptămâni riscăm accidentări care ne pot da peste cap planurile de pregătire din această vară. Fcm II are o echipă de tineri ambiţioşi şi talentaţi pe care i-am urmărit în mai multe meciuri. Dintre aceştia, în campionatul trecut, i-am chemat la pregătirile primei echipe pe Gândilă, Bosa, Crăciun şi Candrea, iar Stoica este component al lotului naţional Under 17 şi urmează să fie chemat în lotul primei echipe pentru teste, împreună cu Sălaghie, Torok şi Ardelean“, a spus antrenorul primei echipe, Ioan Sabau, pentru siteul oficial al clubului muresean.

Formatia mureseana abordeaza barajul de maine cu un moral excelent, tinand cont ca, sambata, s-a calificat in finala fazei judetene a Cupei Romaniei, dupa ce a invins, cu scorul de 6-2, pe Unirea Bahnea.

Sporting Suceava – Fcm II Targu Mures se desfasoara maine, de la ora 17.30, la Odorheiul Secuiesc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mureşenii primesc întăriri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*