Murariu va reveni la Rapid

Conducerea clubului Rapid Suceava este pe punctul sa faca o reparatie morala in privinta lui Ovidiu Murariu, prin reinstalarea acestuia in functia de antrenor principal, dupa tevatura iscata de venirea lui “Magiun”.

Tehnicianul a confirmat tratativele, insa, de aceasta data, vrea ca intelegerea sa cu Rapid sa fie pusa pe hartie, pentru a evita o noua situatie neplacuta precum cea inregistrata in urma cu doua saptamani, cand a fost fortat sa plece de pe banca tehnica pentru a-i face loc lui Marin Barbu. “Am discutat cu conducerea clubului si sper ca acestea sa se concretizeze. Am inceput o munca la aceasta echipa si as vrea sa o duc la bun sfarsit. In perioada de pregatire m-am bazat pe cuvantul conducerii si s-a profitat oarecum de aceasta situatie. Acum vreau insa sa preiau echipa in niste conditii clare”, a declarat Ovidiu Murariu.

Antrenorul a evitat insa sa spuna daca va lua sau nu loc pe banca tehnica a gruparii rapidiste la meciul de sambata cu Fc Botosani. “Astept sa am o noua discutie clara cu conducerea clubului”, a spus Murariu.

Ca o ironie a sortii, Ovidiu Murariu a fost fortat sa plece de la Rapid, chiar in timpul unei sedinte tehnice in care pregatea amicalul cu Botosani din urma cu doua saptamani, pierdut de “ceferisti” cu 0-2. “A fost un mic scurtcircuit la echipa. Asta ar insemna ca trebuie sa mai facem doar partea finala a antrenamentului pe care il facem atunci pentru meciul cu Botosani. Restul e pregatit”, a spus in gluma tehnicianul.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Murariu va reveni la Rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*