Murariu: „Orice punct contează”

Cetatea Suceava merge la Snagov cu speranta obtinerii a cel putin un punct. Antrenorul Ovidiu Murariu a marturisit ca nu l-ar deranja un egal in meciul cu ilfovenii, mai ales ca ar fi prima deplasare fara infrangere din acest an.

Tehnicianul Cetatii a spus ca in primul rand isi doreste ca elevii sai sa presteze un joc bun, pentru ca astfel vin si rezultatele favorabile. Desi nu a negat ca viseaza la o victorie cu Snagov, Ovidiu Murariu a recunoscut ca si un punct ar fi bun pentru echipa sa.

“Orice punct contează în economia clasamentului şi a campionatului. Ar fi un punct pe care nu l-am caştigat în vreun meci din deplasare din tur. Orice punct este important pentru moralul jucătorilor şi pentru speranţele legate de salvarea de la retrogradare. Daca am obtine 3 puncte ar fi şi mai bine. Important este să prestăm un joc bun, pentru ca aşa vor veni şi rezultatele bune” a declarat tehnicianul Cetăţii.

In momentul de fata, adversarii sucevenilor din urmatoarea etapa, ocupa locul 6 in clasamant, fara nicio infrangere pe teren propriu in acest sezon.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Murariu: „Orice punct contează”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*