Murariu a sunat adunarea

Divizionara secunda Rapid Suceava a inceput intr-un final pregatirile pentru Liga a II-a. In ciuda incertitudinii din plan financiar, “ceferistii” s-au reunit luni sub comanda noului antrenor principal, Ovidiu Murariu.

Fata de sezonul precedent, din lotul Rapidului prezent luni pe “Areni” nu au mai facut parte Marinkovic, Tincu si Cornea. Suspendati pentru ultima etapa, Ghiviziu, Paul Bosancu, Suleru si Jalba s-au prezentat la club, dar nu s-au antrenat impreuna cu ceilalti jucatori. Incertitudini planeaza si asupra lui Semeghin, care nu a venit la reunire. In schimb, lotul Rapidului a fost plombat cu o serie de juniori de la LPS Suceava, in frunte cu Razvan Lutac.

“Sunt venit cu sufletul aici, pentru a face o treaba cat mai buna la echipa fanion a judetului Suceava. Sper ca la inceputul campionatului sa aliniem la start un lot valoros. Am purtat o discutie in vestiar cu jucatorii si cu cei din conducerea clubului. Chiar daca au existat anumite zvonuri, important este ca ne-am adunat si ca rotita Rapidului a inceput sa se miste. Vrem sa le dam o sansa si jucatorilor tineri, de care sper sa profite”, a declarat Ovidiu Murariu, care va face echipa pe banca tehnica cu Bogdan Tudoreanu si Ion Buzoianu.

Noul antrenor principal al Rapidului spera ca jucatorii sa accepte actuala situatie financiara de la club si sa traga tare pentru ei si pentru suporteri: “Consider ca atat timp cat au dorit sa profeseze meseria de fotbalist, jucatorii trebuie sa se pregateasca pentru a juca in Liga a II-a si, de ce nu, poate in Liga I. Daca in fotbal nu pui pasiune si faci din latura financiara un scop nu poti sa reusesti. Satisfactia va fi mult mai mare daca in aceasta perioada vor trage din greu si vor debuta in Liga a II-a cu o victorie. Tin foarte mult ca spectatorii care vor veni la meciuri sa plece multumiti de pe “Areni”. Am trait foarte multe momente frumoase aici si cred ca cei care vin din urma trebuie sa dea dovada de aceiasi daruire si abnegatie pentru culorile clubului. Stim ca pornim ca out-sideri, dar in toate campionatele echipele care porneau cu sansa a doua au oferit surprize.”

Componentii Rapidului urmeaza sa se pregateasca la Suceava in urmatoarele doua saptamani, dupa care vor pleca intr-un cantonament la munte. Ovidiu Murariu si-ar dori ca stagiul de pregatire centralizata sa se desfasoare la Vatra Dornei, dar locatia va fi stabilita in functie de posibilitatile financiare.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *