Murariu a renunțat la Turiță

Conducerea tehnica a divizionarei secunde Rapid Cfr Suceava a renuntat pentru moment la ideea achizitionarii portarului Jan Turita. Tanarul goalkeeper a aparat buturile “ceferistilor” in prima repriza a amicalului cu Foresta Malini, insa antrenorul Ovidiu Murariu a considerat ca jucatorul este deocamdata prea “crud” pentru duelurile din Liga a 2-a, motiv pentru care Jan a facut cale intoarsa catre Sporting.

Am vrut sa-l vedem cu apara intr-un meci amical, dar deocamdata consideram ca Turita este prea crud pentru Liga a 2-a. I-am transmis sa nu dezarmeze, ramane in vederile noastre si poate pe viitor se va ivi o noua sansa sa evolueze la Rapid”, a seful bancii tehnice rapidiste, Ovidiu Murariu, care va miza in sezonul viitor pe vechiul cuplu de portari Catalin Pascal – Andrei Preda.

Dupa amicalul cu Foresta Malini, tehnicianul “ceferistilor” a renuntat si la atacantul iesean Sabie, venit in probe de la echipa de juniori republicani de la Lps Iasi. De asemenea, Ovidiu Murariu a facut curatenie si in randul juniorilor prezenti in ultimele saptamani la antrenamentele Rapidului, singurul pastrat fiind Adrian Vornicu, restul urmand sa continue pregatirea alaturi de grupele de republicani de la Lps.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Murariu a renunțat la Turiță"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*