Municipiul Rădăuți rămâne fără echipă de fotbal

Bucovina Radauti

Fotbalul sucevean este mai sărac începând din această iarnă. Din cauza problemelor financiare, divizionara a treia Bucovina Rădăuți a rămas fără staff tehnic și jucători, iar șansele să-și continue activitatea sunt minime.

Problemele financiare de la Bucovina Rădăuți s-au acutizat după ce aleșii locali au decis să schimbe forma de finanțare. Dacă până acum s-a mers pe un contract de asociere, din acest an echipa de fotbal ar fi putut să primească bani doar în baza Legii nr. 350.

„Cu fondurile nerambursabile procedurile sunt foarte greoaie și banii ar fi venit foarte târziu, prin aprilie-mai. Nu ne putem duce activitatea până atunci, datoriile sunt deja foarte mari față de anul trecut și nu am putea să le facem față. Ne-am întâlnit în cursul zilei de luni toți factorii de decizie din jurul echipei de fotbal și am hotărât să ne retragem de la conducerea clubului. Lăsăm locul oricui este dispus să preia această echipă. Noi am ajuns la capătul puterilor pentru că ultimele 12 luni au fost foarte grele și, vă spun sincer, avem și noi limitele noastre. Băieții s-au prezentat luni la stadion, le-am adus la cunoștintă decizia noastră, după care și-au luat echipamentul și au plecat acasă. Din păcate, orice început are și un sfârșit. Noi am prelungit activitatea cât am putut de mult”, a anunțat antrenorul Iulian Ionesi.

vestiar Radauti

Bucovina Rădăuți s-a înființat în vara anului 2012, când Bucovina Frătăuții Noi a promovat în Liga a 3-a și s-a mutat pe “Municipalul” din Rădăuți. În cele 13 meciuri susținute în actuala ediție de campionat, gruparea antrenată de Iulian Ionesi a acumulat 16 puncte, fiind pe locul 9 în clasamentul seriei întâi.

Vezi AICI un reportaj realizat de Gazeta Sporturilor!

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Municipiul Rădăuți rămâne fără echipă de fotbal"

  1. Halal conducere in radauti bine cacaveti bani ptr alte tampenii,pe care numai voi le stiti,dar de fotbal si de sport Nu…las ca vine echipa aia care se lauda unul care candideaza la primarie ca o sa o promoveze in liga 1 ,cretinii nu gluma,nu sunt in stare sa tina o echipa de liga 3

  2. Ce oameni…. platim taxe si impozite si traim intr-un oras debandat si nici macr o echipa de fotbal in liga 3 nu vreti sa sprijiniti.Bine ca se fura ca in codru si saracii sportivi abia traiesc …..RUSINEEEEEEEEEEEE

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*