Municipalul, gata de start

Campionatul Municipal de minifotbal este gata de startul unui nou sezon. Cea de-a XX-a editie a intrecerii va debuta maine seara, in locatia obisnuita, baza sportiva Ramiro din cartierul Burdujeni si va reuni la start 9 echipe: Adistal, Euro Expres Full, Linda Ecotil, Automotive Albaca, Friends, Super Star Radauti, Activ MSN Tisauti, Black Team si Tim-Group. Balul va fi deschis maine, la ora 18.00, cu meciul dintre Super Star Radauti si Florconstruct, urmat de jocul dintre Euro Express Full si Adistal.

Programul primei etape:

Marti:
ora 18.00: Super Star – Automotive Albaca
ora 19.00: Euro Express Full – Adistal

Joi:
ora 18.00: Friends – Black Team
ora 19.00: Activ MSN Tisauti – Linda Ecotil
Tim-Group va sta in prima runda.

Pana la primul meci, delegatii echipelor trebuie sa intocmeasca un dosar care va contine un tabel nominal cu maxim 15 jucatori in lot si copiile xerox dupa actele de identitate a jucatorilor.

Loturile se pot completa in limita locurilor disponibile pana la startul etapei a IV-a.

In Campionatul Municipal pot evolua si fotbalisti din Ligile a 4-a si a 5-a, singurii fara drept de joc fiind cei din Ligile 1, a 2-a si a 3-a, precum si jucatorii legitimati la echipele de futsal. In noul sezon vor putea evolua doar jucatorii care au implinit sau care implinesc varsta de 18 ani pana la sfrasitul acestui an.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Municipalul, gata de start"

  1. Unde.i railexu?

  2. Revine?old?abenor

  3. Friends…cei care au mai ramas…astazi tomescu si inca 1 jucau pentru euro full consctruct…s.au mai desfiintat…altii au plecat la alte echipe

  4. Marti:
    Super Star – Automotive Albaca: 10-0.
    Euro Express Full – Adistal InterConti: 0-2

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*