Rezultate | Etapa a 10-a

Friends a revenit pe primul loc în Campionatul Municipal, după ce s-a impus joi seară, pe terenul Ramiro, cu scorul de 3-2, în fața celor de la Black Team, în derbyul primei etape a returului. Echipa patronată de Ilie Lahman și-a asigurat a 9-a victorie stagională prin golurile semnate de Botezatu (2) și Tomescu (foto), în vreme ce pentru Elton și compania au punctat pe tabela de marcaj prin Jitariuc și Tăutianu.

În primul meci de joi, Tim-Group s-a apropiat la trei puncte de podiumul clasamentului după ce a câștigat în fața celor de la Mușatinii, cu scorul de 9-2, prin golurile înscrise de Saftiuc (3), Burduja, Netbai, Bitoleanu șI Girigan. AjunșI la 100 de goluri primite în doar 10 etape, Mușatinii au redus din diferență prin F. Stamate (2).

În ultimul joc al zilei, FC Nastasian și-a trecut în cont prima victorie, după ce s-a impus în fața celor de la FC Cajvana, cu scorul de 6-3, prin dublele semnate de Nastasi, A. Holcă, și Coșuleanu. Pentru FC Cajvana au redus din diferență S. Pâțu, Bârgoan și Iacoban.

Rezultatele etapei a X-a:

Linda Ecotil – Activ MSN Tișăuți 2-4
Adistal InterConti – Euro Express Full 6-2
Tim-Group – AS Mușatinii 9-2
Black Team – Friends 2-3
FC Nastasian – FC Cajvana 6-3

Programul etapei viitoare:

Marți, 28 aprilie:
ora 18.00: Black Team – Linda Ecotil
ora 19.00: Adistal InterConti – Activ MSN Tișăuți

Joi, 30 aprilie:
ora 18.00: FC Nastasian – Friends
ora 19.00: AS Mușatinii – FC Cajvana
ora 20.00: Tim-Group – Euro Express Full

Câștigătoarea Campionatului Municipal de minifotbal de la Suceava se va califica la turneul regional, programat în luna iunie, la Iași.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rezultate | Etapa a 10-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*