Municipal | Final de tur

Adistal InterConti s-a impus marti seara, cu scorul de 3-1, in fata celor de la Friends, in derbyul Campionatului Municipal de minifotbal si cele doua formatii termina prima jumatate a sezonului la egalitate de puncte in fruntea clasamentului, 24.

Desfasurat pe un teren greu, incadrat de o mantinela de zapada, duelul marilor orgolii din minifotbalul sucevean i-a avut in prim-plan pe cei de la Adistal InterConti. Mult mai pragmatica in fata portii, trupa patronata de Adi Costeniuc a intrat la pauza cu un avantaj de 2-0, in urma a doua suturi de la distanta expediate de Lucian Burlacu si Cristi Popescu. De partea cealalta, Friends putea reintra in meci pe finalul primei reprize, dar portarul Lucaciu a fost salvat de bara transversala la un sut din interiorul careului. Berezoschi si compania au presat mai mult dupa pauza, dar au fost surprinsi pe contraatac, Sevaciuc ducand scorul la 3-0, dupa ce a pus latul la o centrare in fata portii. Golul de onoare a celor de la Friends a picat cu zece minute inainte de final, cand Sergiu Corban l-a pacalit pe portarul advers dintr-o lovitura libera de la circa opt metri. Adistal InterConti – Friends s-a terminat 3-1, la finalul unui meci arbitrat de Bogdan Cont si in care jucatorii ambelor echipe au dat dovada de fair-play. Atat cat s-a putut. La sfarsitul turului, podiumul este completat de Black Team, cu 21 de puncte.

Ultima etapa:

Automotive Albaca – Euro Express Full: 3-9
Au marcat: Goreac (2), Dima / Tomescu (5), M. Serban (3), Cirlan.

Tim-Group – Super Star Radauti: 3-6
Au marcat: Iriciuc, Dragomir, Saftiuc / Lelcu (2), Ov. Rusu (2), Turliuc, I. Gramada.

Linda Ecotil – AS Musatinii: 6-4
Au marcat: Diaconita (3), Havristiuc, T. Sandu, Boca / Pachita, Mihaila, Bilouseac, Mihailov.

Black Team – Activ MSN Tisauti: 4-0
Au marcat: Tautianu (2), T. Neamtu, Teodor.

Adistal InterConti – Friends: 3-1
Au marcat: L. Burlacu, Popescu, Sevaciuc / Corban.


*criteriul rezultatelor meciurilor directe se aplica la finalul campionatului.

COMENTARII:

8 Comentarii la "Municipal | Final de tur"

  1. un clasament cu golgheterii turului se poate da ?

  2. faceti si unu cu assist.uri:))

  3. Aloo aloo care se foloseste de numele meu?:-w..eu nu am scris asa ceva..Chido poti sa stergi comentariu ala..eu nu am postat nimic

  4. Friends au fost praf.e greu fara „ghita”

  5. am un prieten care se lauda

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*