Mulţumit de noii-veniţi

Ovidiu Murariu s-a declarat multumit de evolutia celor trei jucatori noi testati pe parcursul meciului amical de sambata Sporting, este vorba de fundasul Ovidiu Morariu si mijlocasii Marian Galdean si Alin Zeres.

Chiar daca au evoluat pe un teren destul de greu, la o prima impresie, cei trei au aratat destule lucruri bune care sa-i recomande pentru Liga a II-a. Galdean a dovedit o tehnicitate buna, s-a adaptat bine suprafetei de joc, iar din punct de vedere tactic a jucat exact ceea ce i-am cerut, fara sa se complice. Morariu s-a dovedit tenace acolo pe linia de fund, in vreme ce Zeres a aratat ca poate juca un dublu rol acolo in banda stanga, ca poate fi o varianta inclusiv pentru postul de fundas“, a declarat antrenorul Rapidului, care a remarcat si evolutia lui Nutescu, ajuns la trei goluri in doua meciuri.

In urmatorul amical, Rapid va juca miercuri, pe teren propriu, la Itcani sau pe Areni, in compania colegei de serie Dunarea Galati, gruparea care se afla aceasta perioada in cantonament la Campulung Moldovenesc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mulţumit de noii-veniţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*