Mulţumit de condiţia fizică

Desi la capitolul finalizare, jucatorii Cetatii Suceava lasa de dorit, “galben-albastrii” impresioneaza la rezistenta fizica. Acest lucru a fost remarcat de presedintele Dumitru Moldovan, care este convins ca echipa poate reusi un galop de sanatate in meciurile ramase pana la finalul returului.

“În meciul de la Snagov am avut ghinion. Chiar dacă în prima repriză nu am jucat chiar cum am vrut, în cea de-a doua ne-am mobilizat mai bine, dar am avut şi neşansă la finalizare. Cred că criza de puncte pe care o traversăm şi-a pus amprenta pe psihicul jucătorilor. Faţă de turul de campionat, este îmbucurător că acum băieţii rezistă la capacitate maximă în teren pe parcursul întregului meci, ba chiar pe final par mai revigoraţi” a spus Dumitru Moldovan.

Presedintele gruparii din Areni a surprins cand a venit vorba despre numarul de puncte pe care “galben-albastrii” si le-au propous sa le castige in etapele urmatoare: “Obiectivul pentru următoarele trei meciuri este obţinerea maximului de puncte. Nu avem ce să ne mulţumim cu mai puţin, iar până la final trebuie să câştigăm şi în deplasare. Un total de nouă victorii cred că ar fi de ajuns să ne salvam de la retrogradare.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mulţumit de condiţia fizică"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*