Multumiti si cu un egal

Pentru Rapid Suceava urmeaza o perioada cu meciuri foarte grele. Jucatorii pregatiti de Ovidiu Ciobanu infrunta pe rand Otelul II, CF Braila si FC Panciu si sunt obligati sa castige cat mai multe puncte pentru a nu avea emotii cu mentinerea in Liga a III-a.

Primul test greu pentru ceferisti este programat vineri in compania satelitului prim-divizionarei Otelul Galati. Antrenorul Ovidiu Ciobanu a marturisit ca si-ar dori sa se intoarca cu cel putin un punct de la malul Dunarii.

“Ne asteapta trei etape destul de grele. Avem la Galati, vine Braila, iar apoi mergem la Panciu. Jucatorii ar trebui sa se concentreze sa facem un rezultat bun vineri pentru ca o luam la vale si nu este bine. In plus, ar fi bine si pentru moralul lor in perspectiva meciului de pe teren propriu, cu Braila. Ar fi bun si un egal la Galati, important este sa nu pierdem si sa nu venim cu mana goala”, a anuntat Ovidiu Ciobanu.

Totodata tehnicianul Rapidului a precizat ca nu stie prea multe amanunte despre advesara de vineri si nici daca va avea in fata jucatori veniti de la prima echipa a Otelului.

“Nu stiu daca vor folosi jucatori de la prima echipa si nici nu pot afla. Ma cunosc bine cu Pelin, insa el daca activeaza acolo este clar ca nu imi poate spune nimic”, a mai spus tehnicianul Rapidului.

Meciul dintre Otelul II si Rapid se va disputa pe terenul “Siderurgistul”, vineri de la ora 15:00 si va fi arbitrat de Mihai Harabagiu, asistat la cele doua tuse de Alexandra Apostu si Bogdan Duta, toti trei din Bacau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *